פנקייק ריקוטה רך

עשירים בסידן, רכים ופשוטים להכנה!

זמנים

זמן הכנה:

10 דק'

זמן המתנה:

אין

דרגת הקושי

קל

בלאגן במטבח

'זניח'

בעקבות הקורונה נוצר מצב שאנחנו אוכלים הרבה בבית ולמי מאיתנו שלא מבשל זה יכול להיות אתגר רציני
מצרפת מתכון פשוט וטעים לפנקייקס רכים מגבינת ריקוטה עשירה בסידן 💪🏽
לא צריך להיות בשלנים או אלופים במטבח כדי להכין ואפשר לגוון בתוספות ושדרוגים שאוהבים
כיף להכין לבראנץ' מפנק ואפשרות טובה שאפשר להכין עם הילדים

פנקייק ריקוטה

פנקייק ריקוטה
פנקייק ריקוטה
פנקייק ריקוטה עם מטבל גבינות, עגבניה, בצל וביצת עין הפוכה
פנקייק ריקוטה עם מטבל גבינות, עגבניה, בצל וביצת עין הפוכה

מתכון לפנקייק ריקוטה

מה צריך?

  • חבילת ריקוטה (250 גר')
  • חצי כוס חלב
  • 2 ביצים
  • 1-2 פרוסות גבינה צהובה
  • ⅔ כוס קמח כוסמין מלא
  • שקית אבקת אפייה

איך מכינים?

  1. מערבבים את הביצה, הגבינות והחלב
  2. מוסיפים את הקמח ומעליו את אבקת האפייה/ מערבבים קצת את אבקת האפיה בקמח ומאחדים עם שאר התערובת
  3. מחממים מעט במחבת ומוזגים מהתערובת למחבת
  4. מחכים עד שיופיעו מעט בועות והשוליים מתייצבים
  5. הופכים ומבשלים עוד כחצי דקה-דקה עד שמוכן

'מעשיטיפ'

  • ממליצה למי שיש להשתמש ברבע כוס מידה למזיגת הבלילה – מאוד נוח גם למזיגה וגם ליישור הפנקייק בעזרת התחתית
  • אם אין ריקוטה – אפשר להשתמש בגבינה לבנה
  • בעיני אין צורך להוסיף מלח – לטעמי מספיק המלח שמגיע מהגבינה הצהובה
  • גיוון – כיף לאכול עם מטבל גבינות ועשבי תיבול ביתי

בתיאבון!

הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי באינסטוש maasit.kitchen@

שתפו ב:

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות אחרונות

גליל תמרים

גליל תמרים

מועכים, קוצצים ומגלגלים תוך 5 דקות ובלי מיקסר!

פיסוק של 90 מעלות

העקומה שבחדר

האם אני באמת 'עקומה' או שזה מה שסיפרתי לעצמי ושמר אותי במקום