פשטידת תרד וגבינות בכלי אחד

5 דקות עבודה ולתנור!

זמנים

זמן הכנה:

10 דק'

זמן המתנה:

40-45 דק'

דרגת הקושי

קל

בלאגן במטבח

'זניח'

ללא גלוטן

ללא גלוטן

תרד וגבינות. אחד השילובים היותר אהובים עליי.
כיף בתוך בורקס, במיוחד בורקס פילו קראנצ'י יווני כזה,
כיף עם פסטה, בתור מילוי לפסטה ,
כיף גם בטוסט או בסלט עם ירקות אחרים
וממש כיף בתוך פשטידה פשוטה ועשירה

זה מהפשטידות האלו שאני כל כך אוהבת כי הכל בהן מרגיש לי כל כך אינסטנט. את התרד פשוט מפשירים, את הבצל קוצצים ומי שממש רוצה להשקיע יכול גם לטגן אותו.
את כל שאר המרכיבים אני פשוט שופכת לתוך הכלי ומערבבת. ככה פשוט

פשטידת תרד וגבינות

מערבבים הכל בכלי אחד
מערבבים הכל בכלי אחד
פשטידת תרד אחרי אפייה
פשטידת תרד אחרי אפייה
פשטידת תרד וגבינות
פשטידת תרד וגבינות

מתכון לפשטידת תרד וגבינות

מה צריך?

  • חבילת תרד קפוא 800 גר'
  • 2 בצל לבן
  • חבילת קוטג' (250 גר')
  • חבילת גבינה לבנה (250 גר')
  • שמנת חמוצה/יוגורט טבעי
  • חבילת בולגרית מעודנת/חמד/גבינה מלוחה כלשהי שיש בבית (250 גר')
  • 100 גר' גבינה צהובה מגורדת (כ-3/4 פרוסות תלוי בחיתוך)
  • 3 ביצים
  • חצי כוס שיבולת שועל
  • תבלינים: מלח, פלפל, מוסקט לפי הטעם

איך מכינים?

  1. מסננים את התרד משאריות של נוזלים, חותכים את הבצל לקוביות ומגרדים את הגבינה
  2. מערבבים בקערה את הביצים, הגבינות והתבלינים
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים ואופים על 180 מעלות כ40-45 דק'

'מעשיטיפ'

  • מי שאוהב את החלק העליון שחום ויפה תנו לפשטידה כ-5 דק' על טורבו לקראת סיום האפייה
  • לגרסא ללא גלוטן – השתמשו בשיבולת שועל ללא גלוטן/פירורי לחם ללא גלוטן

בתיאבון!

הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי באינסטוש [email protected]

שתפו ב:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

כתבות אחרונות

גליל תמרים

גליל תמרים

מועכים, קוצצים ומגלגלים תוך 5 דקות ובלי מיקסר!

פיסוק של 90 מעלות

העקומה שבחדר

האם אני באמת 'עקומה' או שזה מה שסיפרתי לעצמי ושמר אותי במקום