מרק עדשים כתומות
מרק עדשים כתומות עם טעם של הודו
שיעורי בישול בהתאמה אישית
לקראת הסדנה נבין מה תרצו ללמוד ולהכיר
כדי שהסדנה תוכל לענות בצורה הטובה ביותר על הצרכים שלכם
בתכלס – השמיים הם הגבול!
סדנאות בישול בקבוצה קטנה ואינטימית
ניתן לבחור מראש את נושא הסדנה או להתאים את המתכונים לקבוצתכם
בסדנאות נתנסה בשיטות בישול בריא, חומרי גלם חדשים וטעמים נפלאים
הסדנאות מתקיימות אצלי במטבח ברחובות או מגיעות עד אליכם
משך כל סדנה הוא כ-3 שעות
בכל סדנה מקבלים ספר מתכונים עם מתכוני הסדנה ומתכונים נוספים
המתכונים בסדנאות הם 'מתכונים מיועלים' מחומרי גלם שזמינים בכל סופר וברוב המקרים יהיו בכל מקרה חלק מהמלאי הקבוע שיש בבית.
רוטב עגבניות: בסיס להמון מנות!
קטניות והיכרות עם שיטות לבישול בריא
מסעדה הודית/תאילנדית אצלכם בבית!
כן! הסדנה לא מצריכה ידע מקדים ומתקיימת בקבוצה קטנה המאפשרת את כל התנאים לשאול את השאלות הכי בסיסיות כמו 'איך כדאי לחתוך ירק כזה או אחר, איך משרים…' וכל שאלה אחרת גם אם היא נשמעת הכי 'טיפשית'
כן! מעבר לטיפים האינסופיים שתקבלו במהלך הסדנה, הסדנה תאפשר לכם להרחיב את מאגר המתכונים, ללמוד שיטות בישול חדשות, לייעל את העבודה במטבח ולחזק את תחושת הביטחון
בסדנאות שמתארחות אצלי בבית הסביבה אינה סטרילית מבחינת נוכחות של גלוטן. במקרים של רגישויות או אלרגיות אחרות אפשר לבדוק כל מקרה לגופו ולראות האם מתאים
אני דנה, תזונאית קלינית M.sc RD,
אחד הדברים האהובים עליי הוא לייעל מתכונים.
בייעול אני חוסכת בזמן, כלים בכיור, עלויות של רכיבים ושלבי הכנה לצד תגבור של ערכים תזונתיים כמו ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים וחלבונים
בנוסף, חומרי הגלם בהם אני משתמשת זמינים בכל סופר ולרוב יהיו חלק מהמלאי הביתי
המתכונים בסדנאות הם כל כך ידידותיים למשתמש כך שאם פספסתם משהו או שחסר לכם אחד מחומרי הגלם עדיין תוכלו לצאת עם מנה נפלאה!
בסדנאות הבישול תבנו ותחזקו את תחושת הביטחון במטבח, תקבלו רעיונות ודרכים יצירתיות לתקתק בישולים לטעמכם.