סדנאות בישול בריא

כף עץ

טעים, פשוט ופרקטי

שקופית קודמת
שקופית הבאה

אם היית רוצה

זו הסדנה בשבילך!
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

מה בתפריט?

סדנת בישול בריא קבוצתית

סדנאות בישול בנושאים שונים: קטניות, רוטב עגבניות, אוכל מהמזרח וסדנאות בהתאמה אישית לקבוצה שלכם
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

שיעורי בישול פרטיים

שיעורי בישול בהתאמה אישית
לקראת הסדנה נבין מה תרצו ללמוד ולהכיר
כדי שהסדנה תוכל לענות בצורה הטובה ביותר על הצרכים שלכם

מבשלים אצלי ברחובות

מבשלים אצלכם במטבח

דוגמאות לנושאים שאפשר ללמוד בסדנה פרטית

בתכלס – השמיים הם הגבול!

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

שיעורי בישול קבוצתיים

סדנאות בישול בקבוצה קטנה ואינטימית
ניתן לבחור מראש את נושא הסדנה או להתאים את המתכונים לקבוצתכם
בסדנאות נתנסה בשיטות בישול בריא, חומרי גלם חדשים וטעמים נפלאים

הסדנאות מתקיימות אצלי במטבח ברחובות או מגיעות עד אליכם
משך כל סדנה הוא כ-3 שעות
בכל סדנה מקבלים ספר מתכונים עם מתכוני הסדנה ומתכונים נוספים

המתכונים בסדנאות הם 'מתכונים מיועלים' מחומרי גלם שזמינים בכל סופר וברוב המקרים יהיו בכל מקרה חלק מהמלאי הקבוע שיש בבית. 

דוגמאות לפתיחת שולחן בסדנה קבוצתית

מעשית ברוטב עגבניות

רוטב עגבניות: בסיס להמון מנות!

מעשית בקטניות

קטניות והיכרות עם שיטות לבישול בריא

מעשית במזרח

מסעדה הודית/תאילנדית אצלכם בבית!

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

שאלות נפוצות

כן! הסדנה לא מצריכה ידע מקדים ומתקיימת בקבוצה קטנה המאפשרת את כל התנאים לשאול את השאלות הכי בסיסיות כמו 'איך כדאי לחתוך ירק כזה או אחר, איך משרים…' וכל שאלה אחרת גם אם היא נשמעת הכי 'טיפשית'

כן! מעבר לטיפים האינסופיים שתקבלו במהלך הסדנה, הסדנה תאפשר לכם להרחיב את מאגר המתכונים, ללמוד שיטות בישול חדשות, לייעל את העבודה במטבח ולחזק את תחושת הביטחון

בסדנאות שמתארחות אצלי בבית הסביבה אינה סטרילית מבחינת נוכחות של גלוטן. במקרים של רגישויות או אלרגיות אחרות אפשר לבדוק כל מקרה לגופו ולראות האם מתאים

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

נעים מאוד!

אני דנה, תזונאית קלינית M.sc RD,

אחד הדברים האהובים עליי הוא לייעל מתכונים.
בייעול אני חוסכת בזמן, כלים בכיור, עלויות של רכיבים ושלבי הכנה לצד תגבור של ערכים תזונתיים כמו ויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים וחלבונים
בנוסף, חומרי הגלם בהם אני משתמשת זמינים בכל סופר ולרוב יהיו חלק מהמלאי הביתי

המתכונים בסדנאות הם כל כך ידידותיים למשתמש כך שאם פספסתם משהו או שחסר לכם אחד מחומרי הגלם עדיין תוכלו לצאת עם מנה נפלאה!

בסדנאות הבישול תבנו ותחזקו את תחושת הביטחון במטבח, תקבלו רעיונות ודרכים יצירתיות לתקתק בישולים לטעמכם.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

יש לכם שאלות? רוצים להירשם?

השאירו פרטים ואחזור אליכם

כתבות, מתכונים, המלצות ושלל הפתעות

רוצים לקחת חלק?

כתבות אחרונות

איך אוכלים בחגים?

איך אוכלים בחגים?

המדריך שיכניס אתכם לפרופורציות לגבי 'סיטואציית' החגים וייתן לכם נקודות שימושיות למחשבה

אוסף כפות עץ שהפך למיצג אומנותי במטבח

REDUCE REUSE RECYCLE

המדריך לממחזר המתחיל – פעולות פשוטות שאפשר לעשות כדי לעזור לשמור על הסביבה