פיצה טורטייה ב-10 דקות

אחלה גיוון לארוחה קלה , טעימה ומהירה!

זמנים

זמן הכנה:

3 דק'

זמן המתנה:

7 דק'

דרגת הקושי

קל

בלאגן במטבח

'זניח'

טבעוני

טבעוני

ללא גלוטן

ללא גלוטן

אחד הגיוונים שאני יותר אוהבת לארוחת הערב זה פיצה טורטייה. לא מתעסקת עם בצקים פשוט מורחת רוטב עגבניות על הטורטייה, מוסיפה תוספות שאני אוהבת ותוך 10 דקות זה מוכן!

לפני שאשמע מכם על כמה שטורטייה זה מוצר מעובד אז נכון, טורטייה היא אכן מוצר דיי מעובד

אבל! לא נורא מדי פעם לצרוך את זה במיוחד כשמדובר בפתרון קל, מהיר וטעים לגיוון ארוחת הערב או כל ארוחה אחרת במהלך היום
למי שמאוד מוטרד מעניין העיבוד יש טורטיות מרכיבים טבעיים בלבד שאפשר לקנות בחנויות טבע או במחלקת הטבע בסופרים הגדולים.
אפשרות נוספת היא כמובן להכין את הטורטיות בבית אבל אז זה קצת מאבד את עניין התיקתוק אלא אם כן אתם תקתקני על שמכינים כמות גדולה, מקפיאים ומוציאים במקרה הצורך ואז אני מורידה בפניכם את הכובע 👒
אצלי בבית יש טורטיות מעובדות הכי פשוטות וזולות ואני בוחרת בסוג שמכיל קמח חיטה מלאה
בגלל שמדובר בגיוון ורוב התזונה שלי מורכבת ממרכיבים טבעיים ומאכלים שאני מכינה אז אני לא לוקחת קשה את נושא העיבוד של הטורטיות.
אולי בפעם הבאה אשקיע במשהו אחר בחלק של הטבע אבל בינתיים זה מה שיש

ועכשיו לביזנס: כך תכינו פיצה טורטייה ב-10 דקות

פיצה טורטייה
פיצה טורטייה

כדי שהפיצה תצא כמה שיותר קריספית אני שמה אותה על נייר אפייה שמונח על גבי הרשת של התנור ולא תבנית. אפשר גם לשים ישירות על הרשת אבל זה מלכלך אז למי שלא אוהב לנקות את התנור אחר כך זה פחות מומלץ

בשביל ה'רוטב פיצה' אני משתמשת בפחית שימורים של עגבניות מרוסקות ומוסיפה לה תבלינים: מלח ואורגנו. אפשר גם להשתמש ברסק עגבניות שעשוי מ-100 אחוז עגבניות ולמי שממש אוהב להשקיע אפשר להכין את הרוטב מעגבניות טריות.

על הרוטב אני מסדרת את התוספות ומעליהן מפזרת מוצרלה או גבינה צהובה – מה שיש בבית

את הפיצה אופים על 200 מעלות במצב טורבו. זה לוקח משהו כמו 7 דקות. התנור שלי נוטה לשרוף דברים אז לפעמים זה אפילו 5. הכי טוב שתשימו טיימר ל-5 דקות ותסתכלו.

זה שילוב התוספות האהוב עליי:

פיצה טורטייה
פיצה טורטייה

כשהפיצה יוצאת מהתנור כיף להוסיף מעל עלי בזיליקום טריים/זרזיף של שמן זית/צ'ילי חריף

מתכון לפיצה טורטייה ב-10 דקות

מה צריך?

  • טורטיות לפי מספר הפיצות שתרצו
  • תוספות אהובות: זיתים, בצל, עגבניות, טונה, תירס, בולגרית…
  • גבינת מוצרלה/צהובה/גבינה טבעונית
  • לרוטב: פחית עגבניות מרוסקות/רסק עגבניות מ-100 אחוז עגבניות מתובלים באורגנו ומלח

איך מכינים?

  1. מניחים את הטורטייה על גבי נייר אפייה שמונח על הרשת של התנור ומורחים כף גדושה מהרוטב
  2. מפזרים מעל תוספות שאוהבים ומעליהן את הגבינה/גבינה טבעונית
  3. את הרשת שמים במדף אחד לפני הכי גבוה ואופים כ-7 דקות על 200 מעלות בטורבו

'מעשיטיפ'

  • לגרסה ללא גלוטן – ביחרו בטורטיות ללא גלוטן
  • לגרסה טבעונית – ביחרו בגבינה טבעונית מהסופר או הכינו לפי מתכון הנפלא של TivonEat
  • מומלץ לבחור בטורטייה מרכיבים טבעיים בלבד אבל מה שיש בסופר גם תופס! למשקיענים – אפשר להכין בבית לפי המתכון של רחלי

בתיאבון!

הכנתם? אל תשכחו לתייג אותי באינסטוש maasit.kitchen@

שתפו ב:

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות אחרונות

גליל תמרים

גליל תמרים

מועכים, קוצצים ומגלגלים תוך 5 דקות ובלי מיקסר!

פיסוק של 90 מעלות

העקומה שבחדר

האם אני באמת 'עקומה' או שזה מה שסיפרתי לעצמי ושמר אותי במקום