מקושקשת על ענן

המדריך למקושקשת המושלמת

יש הרבה דרכים לגוון את הביצה שלכם בארוחה
אחת הדרכים האהובות עליי היא ביצה מקושקשת שאני קוראת לה 'מקושקשת על ענן'. מדובר באותה חביתה מקושקשת המוכרת לכולנו אבל עם טוויסט שהופך אותה לחוויה קולינרית של ממש!

למי שלא יודע, מרקם הוא אחד הגורמים העיקריים שמשפיעים על האכילה שלנו, על הטעם ועל החוויה
שינוי אחד קטן בשיטת ההכנה יכול ליצור חוויה קולינרית משודרגת

מקושקשת עם סלט
מקושקשת עם סלט

המדריך למקושקשת המושלמת

  • השתמשו בחמאה לטיגון – כן, חמאה! זה נכון ששמן זית הוא מלך המטבח אבל פה החמאה מנצחת במבחן הטעם
  • הוסיפו מעט חלב לבלילה – בלי תבלינים עדיין!
  • אל תבשלו יותר מדי! סיימו את הבישול כשהמקושקשת עדיין רכה וטיפונת נוזלית
  • הטאצ' האחרון שעושה את כל ההבדל – פזרו מלח ופלפל גס בהגשה

למתפנקים רציניים: הוסיפו חמאה גם מלמעלה

בתיאבון!

שתפו ב:

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות אחרונות

גליל תמרים

גליל תמרים

מועכים, קוצצים ומגלגלים תוך 5 דקות ובלי מיקסר!

פיסוק של 90 מעלות

העקומה שבחדר

האם אני באמת 'עקומה' או שזה מה שסיפרתי לעצמי ושמר אותי במקום