יש הרבה דרכים לגוון את הביצה שלכם בארוחה
אחת הדרכים האהובות עליי היא ביצה מקושקשת שאני קוראת לה 'מקושקשת על ענן'. מדובר באותה חביתה מקושקשת המוכרת לכולנו אבל עם טוויסט שהופך אותה לחוויה קולינרית של ממש!
למי שלא יודע, מרקם הוא אחד הגורמים העיקריים שמשפיעים על האכילה שלנו, על הטעם ועל החוויה
שינוי אחד קטן בשיטת ההכנה יכול ליצור חוויה קולינרית משודרגת
המדריך למקושקשת המושלמת
- השתמשו בחמאה לטיגון – כן, חמאה! זה נכון ששמן זית הוא מלך המטבח אבל פה החמאה מנצחת במבחן הטעם
- הוסיפו מעט חלב לבלילה – בלי תבלינים עדיין!
- אל תבשלו יותר מדי! סיימו את הבישול כשהמקושקשת עדיין רכה וטיפונת נוזלית
- הטאצ' האחרון שעושה את כל ההבדל – פזרו מלח ופלפל גס בהגשה
למתפנקים רציניים: הוסיפו חמאה גם מלמעלה