מדריך קצר לארוחה שווה ביום חם

איך לתקתק ארוחה ב-2 דקות?

יום ראשון זה היום הכי עמוס שלי בשבוע
מתחיל ב5:30 כשאני קמה ומסתיים ב21:00 כשאני חוזרת הביתה…
זה יום קצת מאתגר מבחינת אוכל כי לא תמיד יש לי זמן לשבת לאכול ארוחה מלאה
ולכן אני צריכה להיות פרקטית בבחירת ה'צידה לדרך'.
חשוב לי שהאוכל שאני בוחרת יהיה טעים, משביע ונגיש לאכילה.
לרוב אני לוקחת איתי כריך אחד או שניים (תלוי ביום), מיקס של אגוזים, יוגורט, פרי, מיני ירקות, אם יש אז גם איזה מטבל שאני מכינה ליד הירקות כדי לשדרג את החוויה…. את הכל אני דוחפת לצידנית קטנה עם קרחום אחד ואני מסודרת!
היום השתנה לי קצת הלו"ז והיה חם… אז הפכתי את היוגורט לארוחת הצהריים. האמת, ענה לי לגמרי על הצורך. היה טעים, קר, מרענן ומשביע 😁🤩

כך תתקתקו ארוחה שלמה ביום עמוס:

מה צריך?
  • יוגורט 20 גר' חלבון
  • מנגו טרי מהעץ – כל פרי אחר גם תופס פה, פשוט אין על מנגו מהעץ… ממש מציעה לכם למצוא חבר/קרוב משפחה עם עץ שכזה 😎
  • אוכמניות מיובשות (כן כן אוכמניות, לא חמוציות – אחד הדברים!)
  • מיקס של אגוזי מלך, שקדים וגרעיני חמנייה או כל דבר אחר מהמשפחה הזו שיש בבית – ממליצה לבחור כמה סוגים ולעשות מיקס. יוצא ערבוב כיפי של טעמים ומרקמים 😋
מה קיבלנו?

הבחירה ביוגורט 20 גר' חלבון נותנת כמות חלבון הקרובה לכמות בארוחה המכילה מנת טופו/דג/עוף… , הפחמימה מגיעה מהמנגו והמאוכמניות ואני מקבלת שומן ועוד קצת חלבון מתערובת האגוזים. לא נשכח גם את הסיבים התזונתיים שיש בפרי ובמיקס אגוזים

בשבילי יצאה ארוחה שהיא סופר טעימה, מזינה ומשביעה

ספרו לי, מה אתם עושים ביום עמוס? איך מתארגנים מבחינת האוכל?

דנה

שתפו ב:

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות אחרונות

גליל תמרים

גליל תמרים

מועכים, קוצצים ומגלגלים תוך 5 דקות ובלי מיקסר!

פיסוק של 90 מעלות

העקומה שבחדר

האם אני באמת 'עקומה' או שזה מה שסיפרתי לעצמי ושמר אותי במקום